Wat is er nieuw voor klanten van Autodesk Subscription op het gebied van productontwerp en productie?

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u uw software hebt aangekocht via een Autodesk® Maintenance Subscription of via Desktop Subscription. In deze uitgave vertellen we u meer over uw Autodesk Subscription voordelen en gaan we dieper in op de nieuwste release van uw Autodesk-software. Lees verder en ontdek hoe Autodesk-toepassingen, -suites en -cloudservices gezamenlijk ondersteuning bieden voor uw productontwerp- en productieprojecten.

Product Design Suite

Voor Subscription-klanten van Inventor 2015

Meer informatie over de functies van Inventor

Ontdek hoe de nieuwe functies van Inventor® 2015, een integraal onderdeel van de Product Design Suite, u kunnen helpen om betere digitale modellen in 3D te maken en om uw ontwerp- en technische omgeving effectiever te beheren.

Bewerk de geometrie direct in uw modellen.
Nieuwe functies in Inventor voor het rechtstreeks bewerken van modellen stellen u in staat om sneller en nauwkeuriger modellen te wijzigen met een complexe, parametrische kenmerkhistorie of met een geïmporteerde geometrie zonder historie.

Verbeteringen in Vault

Voor Subscription-klanten van Vault Professional 2015

Lees hoe u met de nieuwe functies gegevens gemakkelijker kunt vinden, beheren en opnieuw gebruiken.

Handhaaf CAD-standaarden vanaf het maken van een bestand.
Bepaal uw eigen standaarden bij het begin van elk project en handhaaf vervolgens het consistent gebruik hiervan om fouten te vermijden.

Kan worden geïntegreerd met Autodesk® Inventor®, AutoCAD® en AutoCAD® Mechanical.

Bekijk de video over het samenstellen van een lijst van materialen

Meer informatie over de functies van Vault Professional

 

Product Design Suite & Factory Design Suite

Cloudservices voor Subscription-klanten

Meer informatie over Mockup 360


Meer informatie over procesoptimalisering

Een van de voordelen die u hebt als Subscription-klant is dat u toegang hebt tot cloudservices.

Via Mockup Design 360 voor Product Design Suite kunnen Subscription-klanten wereldwijd samenwerken.
Voeg CAD-gegevens van verschillende participanten aan het project samen in één locatie, zodat u hier ook toegang toe hebt als u niet achter uw desktop zit. Werk in realtime samen in 3D zonder de hindernissen die inconsistente software kan veroorzaken. Los conflicten op, houd wijzigingen bij, laat notities achter en stuur tekstberichten. Dankzij een speciale versie kunnen Subscription-klanten maximaal vijf gelijktijdige Mockup-projecten beheren.

Process Analysis 360 voor Subscription-klanten van Factory Design Suite.
Met Process Analysis 360 kunt u in elke fase, vanaf de planningsfase tot de lay-outfase, knelpunten detecteren. Stel uw processen samen en analyseer deze met uw apparaat met internettoegang. Er is uitsluitend voor Subscription-klanten een speciale workflow beschikbaar voor AutoCAD® en Factory Design Utilities.

Application Manager
Updates voor Autodesk – nu automatischaf geleverd op uw desktop

Met Application Manager kunt u op de hoogte blijven van belangrijke updates en extensies voor het product. Hierdoor wordt het up-to-date houden van uw software gemakkelijker, omdat u niet in andere bronnen hoeft te zoeken. Beheerders kunnen apparaten in de volledige organisatie beheren en selectief de distributie van updates toewijzen aan apparaten in de lijst.

 
 

Ontdek zelf hoe het werkt

Autodesk Account
Beheer uw Subscription voordelen via Autodesk Account

Met Autodesk Account kunt u alle gebruikers en licenties beheren vanuit één centrale plaats. Autodesk Account beschikt nu over de mogelijkheid om in lijsten te zoeken en deze te sorteren en te filteren. Het wordt ook sneller geladen, waardoor uw administratieve taken eenvoudiger worden. De functionaliteit van het programma wordt voortdurend uitgebreid.

 
 

Meld u aan en ontdek het zelf

Subscription
Uw Subscription voordelen

Zowel de Desktop Subscription (alle pay-as-you-go-opties (per maand, per kwartaal, per jaar)) als de Maintenance Subscription die is aangekocht met uw lopende softwarelicentie, omvatten een aantal belangrijke voordelen:

 
 

Meer informatie over al uw Subscription voordelen

© 2014 Autodesk, Inc. Alle rechen voorbehouden  |  Wettelijke aankondigingen & handelsmerken  |  Privacyverklaring

Als u deze Subscription-nieuwsbrief van Autodesk niet langer wenst te ontvangen, klik u hier om u af te melden.

Gelieve niet te antwoorden op deze e-mail. Antwoorden op deze e-mail worden niet beantwoord of gelezen.

Autodesk, AutoCAD, Inventor and the Autodesk logo, are registered trademarks or trademarks of Autodesk, Inc., and/or its subsidiaries and/or affiliates in the USA and/or other countries. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Autodesk reserves the right to alter product and services offerings, and specifications and pricing at any time without notice, and is not responsible for typographical or graphical errors that may appear in this document.