Tuotesuunnitteluun ja valmistavaan teollisuuteen liittyviä uutisia Autodeskin ylläpitoasiakkaille

Saat tämän uutiskirjeen, sillä olet hankkinut ohjelmiston Autodesk® Maintenance- tai Desktop Subscription -ylläpitosopimuksella. Tässä numerossa kerromme tarkemmin Autodeskin Subscription-eduista ja Autodesk-ohjelmiston uusimmasta versiosta. Lue lisää siitä, kuinka Autodesk-sovellukset, -ohjelmistopaketit ja -pilvipalvelut yhdessä helpottavat tuotesuunnitteluun ja valmistavaan teollisuuteen liittyvien projektien toteuttamista.

Product Design Suite

Inventor 2015 ylläpitoasiakkaille

Lisätietoja Inventor-komponentin ominaisuuksista

Katso, kuinka Product Design Suite -ohjelmistopakettiin kuuluvan Inventor® 2015 -komponentin uudet ominaisuudet auttavat luomaan parempia digitaalisia 3D-malleja ja hallinnoimaan suunnitteluympäristöä entistä tehokkaammin.

Muokkaa mallien geometriaa suoraan.
Inventor-komponentin uusien suorien editointiominaisuuksien ansiosta monimutkaisia parametrisia ominaisuushistoriatietoja sisältävien mallien sekä ilman historiaa tuodun geometrian muuttaminen on nopeampaa ja tarkempaa.

Vaultin parannukset

Vault Professional 2015 ylläpitoasiakkaille

Katso, kuinka tietojen löytäminen, hallinnointi ja uudelleenkäyttäminen helpottuvat ohjelmiston uusien ominaisuuksien avulla.

CAD-standardien noudattaminen tiedostoja luotaessa.
Aseta kullekin projektille heti aluksi omat standardinsa, joita on noudatettava, jotta projekti pysyisi mahdollisimman yhdenmukaisena ja virheettömänä.

Integroituu Autodesk® Inventor®-, AutoCAD®- ja AutoCAD® Mechanical -ohjelmistoihin.

Katso video materiaalitietojen luettelon luonnista

Lisätietoja Vault Professionalin ominaisuuksista

 

Product Design Suite & Factory Design Suite

Pilvipalvelut ylläpitoasiakkaille

Lisätietoja Mockup 360


Lisätietoja prosessien optimoinnista

Ylläpitoasiakkaana etuihisi lukeutuu oikeus käyttää tiettyjä pilvipalveluita.

Tee yhteistyötä muiden Product Design Suite -ylläpitoasiakkaiden kanssa Mockup Design 360:llä.
Kerää projektin eri paikoissa toimivilta osapuolilta peräisin olevat CAD-tiedot yhteen paikkaan ja käytä niitä suoraan työpöydältäsi. Tee reaaliaikaista 3D-yhteistyötä ohjelmistoristiriitaisuuksista huolehtimatta. Tarkista ristiriidat, seuraa muutoksia, lisää muistiinpanoja ja keskustele. Erikoisversion avulla ylläpitoasiakkaat voivat hallita jopa viittä samanaikaista malliprojektia.

Process Analysis 360 Factory Design Suite -ylläpitoasiakkaille.
Process Analysis 360:n avulla ongelmakohdat löytyvät missä tahansa vaiheessa suunnittelusta layoutiin. Prosesseja voidaan luoda ja analysoida verkkoyhteyttä käyttävistä laitteista. AutoCAD®- ja Factory Design Utilities -ohjelmistojen välinen erityistyönkulku on vain ylläpitoasiakkaiden käytettävissä.

 

Application Manager
Autodesk-päivitykset toimitetaan nyt automaattisesti tietokoneeseesi

Application Manager -toiminnon avulla saat heti tiedot tärkeimmistä tuotepäivityksistä ja laajennuksista. Ohjelmisto on nyt helpompi pitää ajan tasalla, sillä näitä tietoja ei tarvitse hakea muista lähteistä. Järjestelmänvalvojat voivat hallinnoida koko organisaation laitteita ja valita, mihin luettelossa oleviin laitteisiin päivitykset toimitetaan.

 
 

Katso, kuinka se toimii

Autodesk-tili
Hallinnoi Subscription-etuja Autodesk-tililtä

Autodesk-tilin kautta kaikkia käyttäjiä ja lisenssejä voidaan hallita keskitetysti. Autodesk-tiliin sisältyy nyt uusi käyttäjäluettelojen haku-, lajittelu- ja suodatustoiminto. Nyt tiedot myös latautuvat nopeammin, jotta hallinnointi olisi entistäkin helpompaa. Uusia ominaisuuksia lisätään jatkuvasti.

 
 

Kirjaudu sisään nyt ja tutustu

Ylläpito
Subscription-edut

Pysyvällä ohjelmistolisenssillä hankitut Desktop Subscription- (kaikki käytön mukaisesti maksettavat vaihtoehdot [kuukausittainen, neljännesvuosittainen ja vuosittainen]) ja Maintenance Subscription -ylläpitosopimukset sisältävät monia etuja:

 
 

Tutustu kaikkiin Subscription-etuihin

© 2014 Autodesk, Inc. Kaikki oikeudet pidätetään  |  Oikeudelliset huomautukset ja tavaramerkit  |  Yksityisyyden suoja

Jos et halua enää vastaanottaa Autodeskin Subscription-uutiskirjettä, poistu postituslistalta napsauttamalla tätä.

Älä vastaa tähän sähköpostiviestiin. Vastauksia tähän sähköpostiviestiin ei lueta eikä niihin vastata.

Autodesk, AutoCAD, Inventor and the Autodesk logo, are registered trademarks or trademarks of Autodesk, Inc., and/or its subsidiaries and/or affiliates in the USA and/or other countries. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Autodesk reserves the right to alter product and services offerings, and specifications and pricing at any time without notice, and is not responsible for typographical or graphical errors that may appear in this document.